Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

A Musixmatch nyelvtanulásra?

2017. február 07. - Chat Angol Nyelvstúdió

A Musixmatch nemcsak karaokézásra, de nyelvtanulásra is tökéletesen alkalmas.

Musixmatch több mint 7 millió dalszöveget tárol, 38 különböző nyelven. A hatalmas zenei gyűjtemény eddig “csak”  AndroidraWindows Phone-raiPhone-ra és iPadre volt elérhető, valamint Spotify-és Chrome-bővítményként, de most már bármilyen böngésző megnyitásával azonnal élvezhetjük a dalszöveg-gyűjtemény előnyeit.

 

Hogy működik?

Az oldal keresőjével kiválaszthatjuk azt a zenét, amelynek a dalszövegére kíváncsiak vagyunk. Ekkor megjelenik a szám oldala, ha pedig a lejátszásra kattintunk, akkor előugrik a szám YouTube klipje, alatta pedig a dalszöveg azon részletét olvashatjuk, amely épp hallható. Természetesen az oldal minden okoskészülékre kompatibilis, így szinte bármikor élvezhetjük a Musixmatch nyújtotta zenei élményt.

Forrás: icuccok.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr6012190096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása