Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Miért lett Csipkerózsika szerencsenapja, amikor velünk találkozott?

2017. október 26. - Chat Angol Nyelvstúdió

Amikor Csipkerózsika hirtelen felébredt és körbenézett a palotában, nemcsak azt vette észre, hogy rettenetes vastag por lepett el mindent, a sarkokban óriási pókok telepedtek meg, az üvegek néhol kitörtek, néhol úgy megfakultak, hogy képtelen volt kilátni rajtuk, hanem még egy ijesztő dolgot.

Amikor találkozott a szakácsokkal, (mert az első útja a 100 éves kábulat után a konyhába vezetett), a lakájokkal, a hopmesterrel és a királyfival, ijedten kapkodta a fejét.

 NEM ÉRTETTE A NYELVÜKET!

Rémület lett úrrá rajta, szerette volna megtudni, hogy mi történt az eltelt évtizedek alatt, hol van a király és a királyné, de mindenki csak rázta a fejét a kérdéseire, a kis gyerekek meg nem átallottak nevetni rajta.

 Magányosan barangolt a palota hideg termeiben, amikor az egyik sarokban rálelt egy összegyűrt papírra. Kigöngyölgette, kisimítgatta és csodák csodája! Minden szót értett és boldogan mosolygott, miközben a számokat tárcsázta a sokkal újabb készüléken, mint amilyenre emlékezett.

A beszélgetés sikeres volt, Csipkerózsika most a mi csoportjaink egyikében tanuló Diák és mi elégedettek vagyunk a haladási iramával.

A gyűrött papírdarab ugyanis a mi szórólapunk volt!

 

Ha nem hiszed, nézd meg alaposan a képet, milyen boldogan beszélget „csoporttársaival”!

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr1013087218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása