Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Miért olvass angolul minden nap?

2018. március 26. - Chat Angol Nyelvstúdió

A már számtalan könyvesboltban kapható könnyített olvasmányok nemcsak abban segítenek, hogy gyorsabban fejlődjünk az olvasásban, de nyelvtanulásunkat izgalmassá, szórakoztatóvá is teszik. Minden nyelvi szinten hatalmas választék áll rendelkezésre, s ki-ki találhat az őt érdeklő témában neki való olvasmányt.

A könyvek feladatokat is tartalmaznak, sokukhoz kazetta is kapható, így a beszédértési képességet is fejlesztik. Ilyen könyvek minden nagyobb könyváruházban kaphatók, de fellelhetők kisebb könyvesboltokban is, mint pld. a Libra Books Kft boltjában: 1085 Bp. Kölcsey u. 2.

 


Jó ha szokásunkká válik, nem sok, minden nap legalább 3-4 oldalnyi idegennyelvű szöveg olvasása. Olvasáskészségünk fejlesztése mellett szépen fog fejlődni szókincsünk is, s lassan lépegethetünk egyre feljebb és feljebb a különböző nehézségi fokozatú olvasmányok képzeletbeli létráján

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr4813733722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása