Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Hányadszorra futsz neki az angolnak?

2020. január 16. - Chat Angol Nyelvstúdió

Kedves Diákunk!

Te hányadszorra futsz neki az angoltanulásnak? Már régi motorosnak számítasz, mégsem érzed, hogy sikeres lennél, ugye?

Ne teljen el még egy év sikertelenül, itt a segítség!


Emlékszel még az első nyelvkönyvedre, amiből az iskolában tanultál? Tele bugyuta, életszerűtlen párbeszéddel, szavak jegyzékével, nyelvtani szabályokkal, táblázatokkal stb. Rémesen unalmas volt belőlük tanulni, igaz? Különösen a 70-es, 80-as évek nyelvtankönyvei voltak ilyenek.

Az új szavakból szódolgozatot írattak a tanárok, a nyelvtani szabályokat pedig be kellett magolni, gépiesen ismételgetni. Közben egyetlen egy olyan nyelvóra sem volt, amin a diákok egymással beszélgettek volna! Többet körmöltünk, mint beszéltünk, és mindig csak a tanár kérdésére kellett válaszolni.

Nosztalgikus érzéssel tölt el, hogy most visszagondolsz az iskolás éveidre, de azért szomorú is vagy, ha belegondolsz… Hány év telt el azóta, és még mindig nem érzed úgy, hogy jól menne az angol, igaz?

De ne csüggedj!

A Quick Learning Method (gyors angoltanulás) során sorra veszed, mi az, amit el kell felejteni ezekből az elavult módszerekből, és mi az, amivel mostantól minden tanulással töltött perc azt szolgálja, hogy megtanulj beszélni!

Mert ez a valódi cél, ugye? A kommunikáció!

Hogy bátran megszólíts egy külföldit, hogy gátlások nélkül tudj kommunikálni egy szállodában, egy munkahelyen, a rokonaid vagy idegenek társaságában is!

england10_1.jpg

Buta példák, rémes fogalmazások és nyelvtani szabályok magolása helyett itt a QLM Mesterprogram, ami a régi idők elavult módszerei helyett egy valódi mankó lesz az otthoni nyelvtanuláshoz is.

Olvasd el a módszert honlapunkon:https://chatnyelvstudio.hu/

vagy gyere be hozzánk személyesen és tedd fel kérdéseid bátran!

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr4515412282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása