Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Nélkülözhetetlen kifejezések: utazás, repülőtér és vámvizsgálat

2017. február 01. - Chat Angol Nyelvstúdió

Nélkülözhetetlen kifejezések: utazás, repülőtér és vámvizsgálat

 

Amennyiben külföldre szándékozol utazni, érdemes megnézned a videókat, mert vitathatatlan „túlélő csomagot” tanítanak a határátlépés, bevándorlási kérdések, repülőtér, helyfoglalás, közlekedési lehetőségek témakörében.

Az első videó egy rövid rajzfilmben mutatja be a repülőteret és a csomagfeladást, a repülőgépen a hely kiválasztását és a beszállókártya átvételét. A kisfilmet magyar nyelven feliratozták, tehát teljesen kezdőknek is ajánljuk:

https://www.youtube.com/watch?v=bYf-bUknBqQ

 

A második filmecske szintén rövid, itt már rövid, utazással kapcsolatos mondatokat és kifejezéseket tanítanak Neked, a feliratozás angol nyelvű.

 

https://www.youtube.com/watch?v=t5LuqJJVhaE

 

 

A harmadik videóban, képekben mutatják be a közlekedési eszközök neveit, utazással kapcsolatos mondatok, párbeszédek is elhangzanak, amelyeket szintén feliratoznak angol nyelven.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q9Ws_ATLLE4

 

Az utolsó, a negyedik az USA-ba utazóknak ismerteti a határátlépéskor feltett kérdéseket, a standard válaszokat és az ajánlott viselkedési formát. Megnyugtat, hogy nem ördögűzésen fogunk átesni, megmagyarázza kérdések hátterét és okos, hasznos tanácsokkal is ellát, hogy felkészülten tudjunk a bevándorlási tiszt elé „járulni”. nagyon hasznos az Angliába utazóknak is ajánljuk!

 

-- https://www.youtube.com/watch?v=PEvi3np6ncc

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr5412175098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása