Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Melyik nyelvvizsgát válasszam?

2017. március 12. - Chat Angol Nyelvstúdió

Melyik nyelvvizsgát válasszam?

 

Először is már az elején szeretném mindnyájunk véleményét tolmácsolni:

Egy választási lehetőség nem választás!

Azt értem alatta, hogy amikor bemész egy nyelvvizsga központba, vagy olyan nyelviskolába, ahol leszerződtek egy bizonyos nyelvvizsga megtartására, akkor ott nem is várhatod el az objektív tájékoztatást! És nem is fogsz azt kapni, mert ez egy óriási üzlet, és az a vizsgahely érdeke, hogy a szombatonként tartott nyelvvizsga célra kibérelt épület előtt kígyózzanak a sorok és irányító tanárok „rendszerezzék” a vizsgázó diákokat, mert különben eltévednek a sok 100, vagy még jobb, ha sok 1000 társuk között…

Itt az fogod tapasztalni, hogy egyet, a saját típusukat mutatják majd be, próbálnak majd rábeszélni, ismertetik az előnyeit, addig, amíg meg nem győznek, hogy Neked is az lesz az ideális.

Ez egy csapda. De nem kell megsértődni, mondta 15 évvel ezelőtt egy sikeres üzletember tanítványom, ha mindenki a saját pénztárcáját helyezi előtérbe, és itt sincs ez másképp. Minél többen jelentkeznek, annál inkább megérte az a szombati nap, amikor a vizsgázók reggel 8.00-tól, délután 6.00-ig szépen sorban állnak.

Mi annak a hívei vagyunk, hogy a Diák a saját szemével kell, hogy meggyőződjön róla, hogy neki melyik a legkönnyebben teljesíthető vizsgatípus. Ugyanis a vizsgák szépen elkülöníthetőek, van, amelyik a nyelvtani készséget jobban vizsgálja, van, amelyik pedig a szókincset helyezi előtérbe. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az erőssége.

Nálunk 4 féle vizsgatípust kipróbálnak a Diákok, mielőtt véglegesen voksolnak valamelyik típusra. Ezért mi sosem adunk úgy tanácsot, hogy nem látjuk az ingyenes próbavizsga eredményét. A százalék számít, nem pedig az, hogy melyik vizsgatípusnak mi a neve, persze, a különleges követelményeknél, például üzleti szaknyelv, a vizsgát nem lehet általános nyelvűre kicserélni. (Üzleti nyelvből is több fajta vizsgatípus létezik.)

Nálunk a próbavizsga a középfokú tanfolyam része, benne foglaltatik, ingyenes és minden vizsgafajtából legalább 4 db megírására ösztönözzük a Diákjainkat. Utána már nyugodtan jelentkezhettek a nyelvvizsgára, mert már a vizsgarutin is megvan, feltéve persze, hogy a százalék számításkor is kedvező eredmény született!

Itt nézd meg vizsga garanciánkat:

https://chatnyelvstudio.hu/jelentkezes-es-garancia

A saját szemednek higgy, (mármint a %-os eredményednek), ne a szomszéd néni, a rokon, vagy a munkatársad ajánlásának, miszerint:

„– Az egy gyenge kis vizsga, még az XY is le tudta tenni, pedig milyen együgyű volt szegény!”

A Te időddel Te gazdálkodsz, ugyanúgy az anyagi rész is Téged terhel, nem a szomszéd nénit. Úgyhogy, a százalékos eredmény számít, nem a jó tanács.

 

Kérjél próbavizsgát bátran tőlünk, szívesen segítünk! J

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr9212332263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása