Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Új AI alkalmazás, amely párbeszédekkel tanít

2024. július 17. - Chat Angol Nyelvstúdió

Duenna AI egy olyan nyelvtanulást segítő alkalmazás, amivel párbeszédek segítségével sajátíthatjuk el a kiválasztott nyelvet.
A párbeszédeket pedig egy mesterséges intelligencia állítja elő a megadott feltételek alapján:

 

  • A párbeszéd nyelve: alapból angol, német és olasz nyelv támogatott, de engedélyezni lehet más nyelveket
  • A párbeszéd témája: ez lehet egy általános téma, amit egy listából választunk, de akár egy teljesen egyedi téma is (pl. Rubik Ernő és a bűvös kocka). Az egyedi téma esetén a mesterséges intelligencia fog az adott témához köthető, releváns és életszerű párbeszédet generálni
  • A párbeszéd „hangulata„: ki lehet választani, hogy mi legyen az adott párbeszéd alaphangulata, pl. boldog, szomorú, aggódó, játékos, vicces, stb.
  • Végül pedig meg lehet adni a párbeszéd két szereplőjének nevét listából vagy teljesen egyénileg (pl. saját nevünket vagy ismerősét)

 

A megadott feltételek alapján a párbeszédet legenerálja a mesterséges intelligencia, majd azt megjeleníti.

A párbeszédet nem csak szövegesen tudjuk elolvasni, hanem egy valósághű beszéd szintetizátor fogja felolvasni a párbeszédet, mintha az a valóságban történne.

 

További funkciója az alkalmazásnak, hogy a generált párbeszédet a nyelvtanuló saját nyelvén is megjeleníti egy gépi fordítás segítségével. Ez segíti a kezdő nyelvtanulókat, hogy a fordítás is rendelkezésre áll.

A Google Play-en éred el.

 

Kellemes időtöltést kívánunk hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr6618422245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása