Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Nyelvvizsga garancia

2017. április 26. - Chat Angol Nyelvstúdió

 

Nyelvvizsga garancia

 

 

Gondolkozol a nyelvvizsgán? Tépelődsz, hogy megkockáztasd-e? Ha kétségeid vannak, akkor fusd át ajánlatunkat!

 

Nyelvstúdiónk az alábbi nyelvvizsga garanciát nyújtja a nyelvvizsgára jelentkezőknek, illetve vizsgával "kacérkodó" diákjainknak:

Sikertelen vizsga esetén a következő csoportba való beiratkozáskor átvállaljuk a tandíjat, azaz O Ft tanfolyami díjat fizet a diákunk. 

 

A gratis tanfolyamon való részvételhez az alábbiakban felsorolt összes feltételnek teljesülnie szükséges:

 Legalább két darab, ugyanolyan fajtájú próbavizsgát kell beadni a diáknak, amelynek minden része kitöltésre került. Tehát:

- írásbeli esetén: teszt + fogalmazás

- szóbeli esetén: szóbeli próbavizsga + magnós feladat megoldása

 A próbavizsgák a Nyelvstúdió épületében kerülnek megírásra, haza nem vihetőek, az adott vizsgatípus szabályzatában megadott időtartam alatt.

 A minimális elért pontszám 70%, mert a tapasztalat szerint, a stressz, az idegen tanár(ok) és a helyzet okozta teljesítménycsökkenés legalább 10% szokott lenni. Ez alatt az elért eredmény alatt mi sem javasoljuk a vizsgára való jelentkezést, ez esetben mindenki saját felelősségére tehet kísérletet.

 

Nyelvstúdiónk csak a következő tanfolyam ingyenes elvégzését garantálja, mindenki saját maga jelentkezik az általa választott vizsgára (egynyelvű, kétnyelvű), és a vizsgadíját is saját maga fizeti.

 

Az idei tavaszi és a tavalyi évi 100%-os sikeres vizsgaeredményünk alapján mindenkinek szívesen nyújtjuk a vizsgára való jelentkezés előtt a fent ismertetett garanciát.

 

Sok sikert kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr7212456657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása