Angol tanulás könnyedén, hasznos tippekkel és érdekes módszerekkel.

Chat Angol Nyelvstúdió

Chat Angol Nyelvstúdió

Melyik nyelvvizsga a legkönnyebb?

2017. november 13. - Chat Angol Nyelvstúdió

Gyakran megkérdezitek tőlünk, és bevalljuk őszintén, nagyon nehéz erre a kérdésre válaszolni.

Mindnyájan különbözőek vagyunk, van, akinek a szóbeliség, a kifejezés, a megszólalás megy sokkal könnyebben, így, ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor a szókincsed fejlettebb lehet, mint a nyelvtani készségeid. Semmi gond, akkor nem kell a nyelvtan centrikus vizsgát erőltetned.

Sokan vagytok viszont, akik visszaadjátok az ingyenes próbavizsgát szépen a kezünkbe, mert amikor meglátjátok az újságcikket, elbátortalanodtok. Nem kell szerintem, csak szókincsbővítés szükséges, aztán könnyedén menni fog.

Ha viszont nyelvtanból vagy erős, akkor megint másféle próbatesztekre lehet szükséged. Azért nem merek konkrét neveket írni, nehogy aztán elszaladj, beiratkozz próbavizsgák nélkül, mert nem biztos, hogy jól jársz a végén.

Nálunk a csoportokban egyéni fejlesztés is történik, adunk plusz anyagokat, gyakorlásokat, hogy az összes készség egyaránt fejlődjön a vizsgára.

Pont ezért nem szerződtünk le senkivel, nehogy az anyagi érdek felülírja tanítási célokat, mert, ha jutalékot kapunk, akkor mindenkit csak egyféle vizsga irányába tolunk, és arra ösztönözzük, hogy mindenképpen ezt, vagy azt próbálja meg, függetlenül attól, hogy megfelelő-e a szintjének, tudásának, vagy sem.

Még két fontos dolog lenne a vizsgával kapcsolatosan.

Az első, hogy az interneten lévő, ott keringő próbavizsgák nem újak, ha regiszrálsz, megkapod az adott vizsgatípus szerint megírt százalékos eredményedet, de ez nem a valóságnak megfelelő. Gyakorlásra jók ezek a tesztek, de lejárt, esetenként több éves vizsgák. Ezért, ha az eredményed 80 %-os, akkor azért még vegyél egy friss gyakorlókönyvet az adott vizsgatípusra, s hasonlítsd össze az eredményeket. Ne fuss, szaladj azonnal jelentkezni, egy darab régi vizsga százalékai alapján… Te sem szeretnél többször sorban állni a befizető ablak előtt…

A második fontos dolog, hogy nálunk a vizsgatesztek adása és a segítségnyújtás a több vizsgatípus kiválasztása közül, személyre szabott és egyéni, a tanfolyamra járó Diákjaink ezt már tudják. Ez azt jelenti, hogy ingyenes próbavizsgákat adunk, kijavítjuk, lepontozzuk, ellátunk tanáccsal és plusz fejlesztő anyagokkal. Ezek a feladatok nálunk a középfokú csoportok szerves részei, akár 4-5 féle vizsgatípust is kipróbálhatsz, tesztelheted a képességeidet, hogy végül a legjobbat, a legkönnyebbet tudd kiválasztani!

Gyere, és kérdezz bátran!

 Iratkozz fel Hírlevelünkre most, hogy el tudjuk küldeni a nyelvtanulással kapcsolatos legújabb cikkeinket + A TOP 10 ingyenes weboldalak jegyzékét, az otthoni tanulás segítésére:

 https://chatnyelvstudio.hu/kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://chatnyelvstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr3313258345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása